Lovens boxcover

Merk: Lovens

Aanbieding

119,95 incl. BTW 99,00 incl. BTW

Alleen in combinatie met een aankoop van een Lovens bakfiets !

Informatie

Een afdekzeil, speciaal gemaakt voor extra bescherming van de dierbare lading in de bak van de Lovens Explorer. De nieuwste must-have in de Lovens accessoire-familie: de Box Cover.

Deze gloednieuwe exclusieve Lovens accessoire is anders dan alle anderen, van premium kwaliteit en komt met een aantal handige features:

Premium quality. De Box Cover is van hoogwaardig polyester met TPU-coating. De gelaste naden zorgen voor een strakke afwerking en 100% waterdichtheid. De rits is spatwaterdicht. Superstrak qua uiterlijk en zeer stevig in gebruik.

Extra safe. Aan de voorkant heeft de Box Cover een venster waar de LED dagrijverlichting doorheen kan schijnen. Samen met de reflecterende prints, maakt het de Lovens zeer goed zichtbaar en daarmee extra veilig!

Season-proof. Door het opspannen van de Box Cover, glijdt het regenwater er direct af. Span de Box Cover op aan de stuurkolom van de fiets. Hierdoor komt de Box Cover strak te staan. Ideaal als je de bakfiets buiten laat staan: geen plassen regenwater die blijven liggen na een regenbui!

Quick acces: Rits de Box Cover gedeeltelijk open voor quick acces van de bak. Zet dit vast met klittenband zodat het bankje kan worden gebruikt. Lekker warm en winddicht voor de kleintjes.

Specificaties

Artikelnummer
LOV-LI-0003

Reviews

Schrijf uw beoordeling!