Fietsverzekering

Fietsverzekering

Relaxed fietsen met de fietsverzekeringen van Kingpolis. Met de best geteste fietsverzekering van Kingpolis is uw fiets altijd goed verzekerd tegen schade en diefstal.

Meer info kunt u vinden op www.kingpolis.nl Heeft u vragen? Wij informeren u graag naar de mogelijkheden betreffende het afsluiten van deze verzekering!

Garantieverlenging naar 5 jaar garantie

Voor je nieuwe Bakfiets of E-Bakfiets geldt een fabrieksgarantie (meestal 2 jaar), maar je kan je garantieperiode ook verlengen naar 5 jaar ! Je kan deze verlengde garantie combineren met een Kingpolis verzekering, of los regelen bij de aankoop van je nieuwe bakfiets !

Normale slijtage valt niet onder de fabrieksgarantie en dus ook niet onder de verlengde garantie. De prijs van de verlengde garantie is €149,00 euro. Wilt u meer weten over deze verlengde garantie en de voorwaarden, neem dan contact met ons op.

Tracefy GPS tracker op uw bakfiets

Zorgeloos op weg met Tracefy. Een elektrische bakfiets is waardevol.

Dat weten helaas ook fietsendieven. Omdat je niet wilt dat jouw kostbare aankoop plotseling verdwenen is, biedt Tracefy je de oplossing: door de Tracefy GPS-tracker in je fiets in te laten bouwen, verlies je hem nooit helemaal uit het oog. Via een app krijg je een melding als je fiets verplaatst en kun je altijd realtime zien waar hij nu is.

Tevens kun je in de app je routes terugkijken, alle rit statistieken inzien én de fiets geeft je een melding als hij aan onderhoud toe is.

Meer informatie? Kijk op www.tracefy.com . De prijs van de GPS tracker is €199,00 euro inclusief de inbouw. Vervolgens kiest u het abonnement. U kunt kiezen uit het connectivity abonnement €49,95 per jaar of het trace & recovery abonnement €79,95 per jaar. Klanten met een Tracefy tracker krijgen 20% korting bij Kingpolis in combinatie met het Connect & Recovery subscription van €79,95 op jaarbasis.